Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

XIII Open Ciutat de Manresa

Xavier Yeste, campió del XIII Ciutat de Manresa

Després de tres intensos caps de setmana de joc, Xavier Yeste, del C.B. Vic, s'ha proclamat campió del XIII Ciutat de Manresa en vèncer a la final a Xavier Minguell, del C.B. Barcelona, per 40 a 32 en 21 entrades. Cal destacar l'excel·lent nivell de joc exhibit pels jugadors en la fase final, on s'han pogut veure partides d'infart i molta qualitat. La màxima tacada del campionat va ser de Jordi Garriga amb 13 caramboles, i el trofeu Jaume Arnau, reservat per al millor jugador local, va ser per a Francesc Hernández, classificat en la 19a posició. Tot el campionat ha comptat amb una bona afluència de públic, destacant la presència de la família de Jaume Arnau, al qual se li va rendir un emotiu homenatge.