Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Mònica Planes campiona de Lliure

Aquest cap de setmana al Club Billar Casal de Cervera s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de billar Lliure Femení.

Accedien a la final Georgeta Anghel (Club billar Manresa) i Mònica Planes (Club Billar Casal de Cervera).

En la primera partida Georgeta va guanyar la Mònica per 26 a 17 en 40 entrades. Però a la segona partida la Mònica va remuntar a la mitja part i va aconseguir guanyar 32 caramboles a 27 en 40 entrades.

Per tant amb 2 punts cada una, va haver-hi una tercera patida de desempat on definitivament la jugadora del Club billar Cervera, Mònica Planes, va fer una gran partida guanyant de 10 caramboles a la seva contrincant, Georgeta Anghel, 34 a 24, proclamant-se com a nova campiona de Catalunya Mònica Planes.

A les instal·lacions del Club billar Cervera no hi va faltar el bon ambient, un públic entregat i entusiasmat fins a l'última carambola, on la jugador local va poder aixecar la copa de campiona.