Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

FINAL LLIURE 3a div temp 2017/18 - CB CERDANYOLA

LEANDRO ALEMANY, DEL CLUB BILLAR VIC, CAMPIÓ DE LLIURE DE 3a DIVISIÓ

El passat dissabte 16 de desembre es va celebrar a la seu del Club Billar 2000 Cerdanyola, la final del Campionat de Lliure de 3a Divisió. Aquesta final la van disputar els 6 jugadors classificats de la final de grups celebrada el passat dia 25 de novembre, també a Cerdanyola, que van ser per ordre de rànquing:

1.      Pablo Cuevas (B.C. Granollers)

2.      Alfonso Ruiz (C.B. 2000 Cerdanyola)

3.      Esteve Inglada (C.B. Vilanova)

4.      Leandro Alemany (C.B. Vic)

5.      Joaquim Andrés (C.B. Mataró)

6.      Joan Zaplana (C.B. 2000 Cerdanyola)

Pel matí es van jugar dos grups de 3 ordenats per rànquing. En el grup A, Cuevas, Alemany i Zaplana; i en el grup B, Ruiz, Inglada i Andreu.

Després d'un animat dinar, les semifinals les van disputar, d'una banda, Joaquim Andrés i Leandro Alemany, classificant-se per a la final el jugador del C.B. Vic per 80-54 en 32 entrades; i de l'altra, Pablo Cuevas i Esteve Inglada, que van disputar una renyida semifinal que es va decantar del costat del jugador del B.C. Granollers per un ajustat 72-71 en 40 entrades. La final la van disputar Alemany i Cuevas, i el campió va ser el jugador viguetà que va vèncer al de Granollers en una llarguíssima partida per 16-11 en el desempat, després d'haver empatat 80-80 en 38 entrades.

Cal destacar la participació d'un bon número de socis del C.B. 2000 Cerdanyola, que van estar ajudant en tot moment a que l'organització de la prova fos un èxit. Gràcies a tots!