Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Final Lliure 3a Divisió

MIQUEL BOSCH PEIRÓ, DEL CLUB BILLAR LLEIDA, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LLIURE DE 3a DIVISIÓ

El passat dissabte 19 de desembre es va celebrar a la seu del Club Billar 2000 Cerdanyola, la final del Campionat de Catalunya de Lliure de 3a Divisió.

Aquesta final la van disputar els 8 jugadors classificats de la final de grups celebrada el passat dissabte dia 12, també a Cerdanyola, que van ser per ordre de rànquing:

1.      Manuel Vázquez (C.B. Mollet)

2.      Ignacio Gómez (S.B. Foment Molins)

3.      José Juárez (C.B. Matadepera)

4.      Julià Ibáñez (C.B. Sants)

5.      Josep Maria Solé (S.B. El Casinet Masnou)

6.      Antoni Bladé (C.B. Tarragona)

7.      Max Jiménez (C.B. Sant Adrià)

8.      Miquel Bosch (C.B. Lleida)

El sistema de joc va ser a KO directe (1-8, 2-7, 3-6 i 4-5). Els quatre guanyadors ordenats novament segons el rànquing es van enfrontar en semifinals (1-4 i 2-3) i els dos guanyadors van jugar la final.

Les semifinals les van disputar, d'una banda, Miquel Bosch i Ignacio Gómez, classificant-se per a la final el jugador del C.B. Lleida per 75-42 en 23 entrades; i de l'altra, Antoni Bladé i Julià Ibáñez, que van disputar una renyida semifinal que es va decantar del costat del jugador del C.B. Tarragona per un ajustat 75-74 en 33 entrades. La final la van disputar Bladé i Bosch, i el campió de Catalunya va ser el jugador lleidatà que va vèncer al de Tarragona per 75-44 en 20 entrades