Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Javier Esteban Campió 1a prova 1a Ctg. Bola 10

Aquest diumenge passat, dia 13 de novembre, es va fer el Campionat de Catalunya de bola 10 de 1a Categoria, al Club de Billar Legenda de Barcelona. Aquest club porta 2 mesos obert i té 4 taules de pool americà i 5 de billar rus.

El torneig es va iniciar a les 10 del matí amb 26 jugadors disputant-se el títol.

A quarts de final en Javier Esteban del Club Billares Ars guanyava per 7-6 a Luis Robisco del Club de l’Strike Pool de Terrassa; la Sílvia Lopez, actual campiona femenina de bola 10, guanyava a Viacheslav Derbilov per 7-3; en Toni Moreno de Reus també guanyava a en Radu Turau, del Club de billar Snooker & Pool de Puigcerdà, per 7-3; y finalment en Gavin Català de Vilafranca del Penedès guanyava a l’Òscar Gracián del Club d’Els Billars dVic per 7-3.

A les semifinals en Javier Esteban es va imposar a la Sílvia López per 7-5 i en Toni Moreno feia el mateix contra en Gavin Català, guanyant per 7-3.

A la final en Javier Esteban es va imposar a en Toni Moreno per un resultat de 7-5.

La pròxima prova de 1a Cat es disputarà el 8 de gener al Club Billares Ars de Barcelona.