Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

William Peña del Club Strike Pool de Terrassa campió de la 3a prova de 2a B

William Peña del Club Strike Pool de Terrassa campió, després de guanyar a la final a l’actual número 1 del rànquing, Adrián García.

Aquest passat 5 de Març es va fer la 3a prova de 2a B Categoria Star-SR de Billar Pool a les instal·lacions del Club Billares Ars de Barcelona. Aquesta prova va comptar amb l’assistència de 25 jugadors que van començar a jugar a primera hora del matí.

Les rondes van anar transcorrent i a les semifinals s’hi van plantar en Pol Serrano contra l’Adrián García (3-5); i en William Peña contra en José Morillas (5-1).

A la final, sense un clar favorit, en William va saber culminar millor les seves partides i va aconseguir la victòria per 5 a 3.

La Classificació General del Rànquing l’encapçala l’Adrian García, seguit d’en William Peña, en Jaime Muñoz i en Pol Serrano.

La següent prova de 2a B serà l’11 de juny a Els Billars de Vic.