Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat Absolut de Bola 9

Aquest passat diumenge 5 de març es va fer el Campionat de Catalunya Absolut de Bola 9 al Club Billares Ars de Barcelona. Aquest torneig va comptar amb la presencia dels jugadors Màster de Catalunya, més els jugadors prèviament classificats, fins a completar un quadre de 16.

El torneig va anar avançant sense sorpreses destacades i a les semifinals hi van arribar en David Simón, que va acabar passant a la final, guanyant a José Castillo per 8 a 3; i en Francesc Cabanillas, que també arribava a l’última ronda del torneig derrotant a l’Enrique Escudero per 8 a 6.

A la final en Francesc, actual número 1 del Rànquing Català, guanyava a David Simón per un resultat de 8 a 4.

El Rànquing Màster l’encapçala en Francesc Cabanillas, seguit de l’Albert Casellas, l’Enrique Escudero i en José Castillo.

El següent Campionat de Catalunya Absolut de billar pool serà el de Bola 8 en taula de 7’ a l’Strike Pool de Terrassa el 18 de Juny.