Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Bola 9 1a cat. i Juvenils Strike Pool

El passat 19 de març es van fer els Campionats de Catalunya de 1a Categoria de Bola 9 i el Campionat de Catalunya Junior Sub-21 de billar pool a les instal·lacions del Club Strike Pool de Terrassa.

Al Campionat de Catalunya de 1a Categoria hi van participar un total de 20 billaristes d’arreu de Catalunya i el campió va estar en Javier Esteban , del Club Billares Ars de Barcelona, després de guanyar a la final a Luis Robisco, del Club Strike Pool de Terrassa per un resultat de 8 a 4.

A les semifinals hi van arribar en Juan Patricio Pérez i l’Òscar González, tots 2 del Club Els Billars de Vic.

Pel què fa al torneig junior el campió va estar l’Adrián García, del Club Billares Ars, el 2n classificat, en Joel González i la 3a va estar l’Arianna Briñol.