Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campió 3a prova 2a A - Alex Padilla

Aquest passat diumenge 26 de març es va fer la 3a prova de 2a A categoria McDermott-SR a Els Billars de Vic. A aquesta prova hi van participar un total de 19 jugadors distribuïts en un quadre de doble KO europeu.

A les primeres rondes hi va haver vàries sorpreses, ja que els primers caps de sèrie van anar caient un a un, deixant un pronòstic incert de qui podia acabar guanyant aquesta prova.

A les semifinals s'hi van plantar en Corminiano Marne i en Toni Casamartina Giménez, amb triomf d'en Cormi per 6 a 4; i l'Alex Padilla i l'Andreu Ametller, amb triomf de l’Àlex per un ajustat 6 a 5.

A la final l'Alex Padilla es va endur la victòria guanyant a en Corminiano Marne per un resultat clar de 6 a 2.

Aquests resultats deixen un rànquing de 2a A molt igualat, on tot s'acabarà de decidir el proper 7 de maig amb la celebració de la quarta prova al Club Legenda de Barcelona.