Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat 2a B STAR-SR

El passat 11 de juny hi va haver el Campionat de Catalunya de 2a B categoria STAR-SR al Club de Billar Els Billars de Vic.

Hi van participar un total de 19 jugadors provinents de tot Catalunya.

En aquesta prova hi havia en joc, també, el rànquing final de 2a B i per tant els nervis estaven a flor de pell.

A les semifinals hi van arribar l'Adrián García, que va perdre per 5-3, contra Sergi González; i en Pedro Gutiérrez, que va guanyar per 5-1, a Rubén Muñoz.

La final es presentava molt igualada, i així va ser. En Sergi González, del Club d'Els Billars de Vic, es posava per davant, però en Pedro, del Club Billares Ars de Barcelona, va reaccionar, i va aconseguir empatar a 4. Una última partida d'infart va acabar donant la victòria a en Pedro i emportant-se el títol de Campió de Catalunya de 2a B categoria STAR-SR.

A la classificació general del rànquing el campió va estar l'Adrián García (Club Billares Ars); seguit d'en William Peña ( Club Strike Pool); Jaime Muñoz ( Club Strike Pool); i Pedro Gutiérrez (Club Billares Ars).