Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Play-Off Lliga Nacional Tres Bandes

Dos equips catalans al pòdium de la lliga nacional de 3 bandes de 1ª divisió

5 de juny de 2017

Aquest passat cap de setmana 3 i 4 de juny es va disputar a les instal·lacions de la seu de la Federació Madrilenya de Billar la fase Play-Off de la 1ª divisió de la lliga nacional de 3 bandes.

Després d’una lliga regular organitzada en dos grups de 8 equips amb un total de 14 jornades, van arribar al Play-Off els dos primers de cada grup, que per part del grup A foren el C. B. Móstoles i Madrid Escuela Nacional, mentre que per part del grup B, el primer i segon classificats va ser el C. B. Coral Corón i el C. B. Sant Adrià, respectivament.

El play-off jugat a Madrid va consistir en un enfrontament tots contra tots, resultat del qual havia de decidir l’ordre i classificació final de la lliga de 1ª divisió, així com establir els dos equips que ascendirien a la divisió d’honor, formada únicament pels 8 millors equips espanyols.

A la primera ronda de joc, Madrid Escuela Nacional aconseguia una gran resultat empatant amb Coral Colon, mentre que el C. B. Móstoles començava amb una clara demostració de força aconseguint una contundent victòria contra el Sant Adrià per 8 a 0.

En la segona ronda, Sant Adrià s’imposava a Escuela Nacional per 6 a 2, mentre que Móstoles i Coral Colón empataven, deixant una competició absolutament oberta i amb possibilitats per a tots els equips.

A la darrera ronda, finalment, Coral Colón i Móstoles van guanyar els seus partits contra el Sant Adrià i Escuela Nacional respectivament, aconseguint ser els dos equips que jugaran la temporada que ve a la divisió d’honor.

Al final, medalla d’or per a un C. B. Móstoles que va mostrar un joc molt sòlid. Segon i tercer classificats per als dos equips catalans, Coral Colón i Sant Adrià, el primer dels quals puja a la divisió d’Honor, mentre que el segon es va quedar a les portes.

La classificació final va quedar:

1er classificat i medalla d’or – C. B. Móstoles (PUJA A DIVISIÓ D’HONOR)

2on classificat i medalla de plata – S. B. Coral Colón (PUJA A DIVISIÓ D’HONOR)

3er classificat i medalla de bronze – C. B. Sant Adrià

4er classificat i medalla de bronze – Madrid Escuela Nacional

Per veure les fotos podeu anar a galeria o clicar aquí