Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Antonio Montes, Campió d'Europa sub-21 3 bandes

Antonio Montes, del Club Billar Sant Adrià, ha aconseguit la medalla d'Or en el Campionat d'Europa sud-21 de billar a 3 bandes, celebrat a Zevenbergen, Holanda on van participar 16 jugadors.

L'altre representant espanyol, Sergio Aparicio, va obtenir la 5a posició en caure a quarts amb Tachoire, realitzant un gran torneig, amb mitjana general de 0,989.

Des del principi, Antonio va demostrar ser molt fort tècnicament, vencent 25-6 en 11 entrades al jugador Holandes Michael Vink, el que va provocar que els rivals plantegessin partides molt defensives contra ell.

En segona ronda, es va enfrontar a Berkay Karakurt, un rival temible, que també va vèncer 25-10 en 11 entrades a la primera ronda. Apassionant partit, final anticipada segons tots els presents... Karakurt començar molt conservador, defensant posicions i intentant desgastar Montes, qui mostrant una fortalesa impressionant, va aguantar la pressió i va vèncer per un ajustadíssim 24-25 en 22 entrades

Antonio va passar com a primer de grup i va aconseguir la final després de guanyar a Rouaud i Van Apers a quarts i semifinal respectivament sense passar massa dificultats .

A la final es va trobar amb Adrien Tachoire, que va vèncer contra pronòstic a Karakurt per un resultat de 30-29 en una semifinal molt emocionant .

Antonio va plantejar un joc valent i atrevit a la final, que va arrencar nombrosos aplaudiments del públic assistent i feia presagiar que aconseguiria la victòria, que va arribar a l'entrada 23 amb resultat final de 21-30. CAMPIÓ D'EUROPA amb tot mereixement, imbatut i amb una mitjana general de 1,279, obtenint plaça per al Campionat del Món, que se celebrarà també a Holanda aquest mes de setembre.

Antonio Montes obté aquest important títol seguint l'estela d'il·lustres jugadors de billar espanyols, i es converteix en el primer jugador que obté medalles d'Or a les modalitats de Lliure sud-17 i 3 bandes sud-21.