Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

El CB Vic a la Copa d'EuropaBona tarda, aquest cap de setmana passat, es va celebrar a les instal·lacions del CUB BILLAR VIC, la fase CLASSIFICATÒRIA DE LA COPA D´EUROPA DE JOCS DE SÈRIE
El CLUB BILLAR VIC, va estar escollit com a una de les tres seus europees conjuntament amb CHARTRES ( FRANÇA) i ATENES (GRÈCIA)
La fase de classificació, va estar formada per tres equips, CLUB BILLAR VIC, format per ESTEVE MATA (Q-47/2), RAÜL CUENCA (Q-71/2) i JOAN ESPINASA (BANDA), el club francès B.C. CANON D´OR, i el club suís B.C. ZURICH.
Va ser una fase a doble volta entre els tres equips, quedant primer classificat el CLUB BILLAR VIC, no nomès de la seva fase classificatòria, sinó passant com a millor classificat de les tres seus europees.
Es va gaudir de un altíssim billar, ja que el B.C. CANON D´OR es l´actual sots-campió d´Europa de JDS i l'equip suís, encara que el seu nivell era un xic inferior, van competir amb un alt rendiment. Per part del CLUB BILLAR VIC, es van afrontar totes les partides amb un alt nivell de competició i concentració, guanyant-les totes menys la última partida a la BANDA, on Villiers va guanyar a JOAN ESPINASA. L´equip del VIC ha demostrat una alt nivell, encara que en algunes fases del joc, ha faltat engranatge en la competició europea, però ben segur que a la FINAL, l´equip estarà al cent per cent.
Aixi doncs, el CLUB BILLAR VIC, accedeix a la FINAL DE LA COPA D´EUROPA DE JOCS DE SÈRIE, que es celebrarà a BOCHUM (ALEMANYA), els dies 20,21 i 22 d´Abril.
Pel que fa a l´assistència de públic aquest cap de setmana, ha estat molt nombrosa a les nostres instal·lacions, sobrepassant el centenar de visitants. Tanmateix, cal tenir en comte que totes les partides es retransmitien en directe pel canal youtube del CLUB BILLAR VIC, a través de la nostra pagina web CLUBBILLARVIC.COM, amb els links que donaven l´accés directe a les partides. Aquesta fase de classificació ha estat seguida per les retransmissions en directe en més de tres-cents seguidors per partida.
Tot un èxit per ser el primer cop que es feia una cosa aixi al nostre CLUB.
Res més, ara toca BOCHUM i competir al màxim rendiment i tenir molta sort per poder assolir el màxim possible.

 Salutacions