Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Banda 1a div - CB Canet


​​​​​​El passat dia 10 es jugà la QUALIFICACIÓ DE LA BANDA DE 1a div amb la participació del millors jugadors de la modalitat, RICARD FIOL del  C.B.SANT ADRIÀ, SERGI GARRIGA del  S.E.CASAL CERVERA, ALEJANDRO LÓPEZ del C.B.SANT BOI, MELCHOR MARTÍN del S.B.F.MOLINS, EUGENIO SÁNCHEZ del C.B.MATARÓ, LLUIS VILASESECA del C.B.CANET DE MAR, JOSEP RAMON MOLINA de la SB La GRAN PENYA, MIQUEL PLANDOLIT del C.B.LLINARS, JAUME MANEL TORRES del C.B.LLEIDA, ANTONI GARCÍA del C.B.MANRESA, RAFAEL MOYA de la  S.B.CORAL COLÓN i ABELARD SALVATIERRA de la SB La GRAN PENYA. En la fase de grups, 3 grups de 4 jugadors, es classifiquen els dos primers de cada grup. En el grup A, amb un clar dominador, Ricard Fiol, es classificà primer de grup amb Abelard Salvatierra. Del grup B, molt més igualat en joc, es classificaren per mitjana Miquel Plandolit i Rafael Moya. I del grup C, també molt igualat, es classificaren Alejandro Lopez i Jaume Manel Torres.
La Final constava de dos grups de 3 jugadors d'on es classificaven els dos primers. Del Grup A, amb Ricard Fiol, Abelard Salvatierra i Alejandro López, es classificaven Ricard i Alejandro, amb una gran partida de Ricard Fiol que acabava en 13 entrades. El grup B, Miquel Plandolit, Rafael Moya i Jaume Manel Torres, estava molt igualat, i Rafael Moya quedà fora de les semifinals per 0,100 de diferència amb Plandolit i Torres destacant la partida de Plandolit que acabà en 16 entrades. En les semifinals, FIOL - TORRES i PLANDOLIT – LÓPEZ, TORRES guanyà a Fiol en una mala partida del Ricard i Alejandro guanyà a Plandolit.
Així doncs la Final TORRES / ALEJANDRO LOPEZ donava com a Campió a ALEJANDRO LÓPEZ, en una final molt disputada, amb un resultat de 75 a 74 en 21 entrades.
Gran afluència de públic i una molt bona organització del Club Billar Canet.

Per veure totes les fotos CLIQUEU AQUÍ o aneu a la Galeria de fotos