Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Final Banda 2a A - SB Foment Molins


JOSEP MANEL GONZÁLEZ CAMPIÓ DE LA MODALITAT DE BANDA 2a DIVISIÓ A

El passat dissabte dia 17 de març, a les instal·lacions de la Secció Billar Foment  de Molins de Rei, s’ha disputat la Final de Billar, modalitat Banda 2a divisió A, corresponent a la temporada esportiva 2017-2018. La mateixa s’ha dividit en dues fases. El dissabte dia 3 de març, la Fase Classificatòria amb la participació de dotze jugadors i el dissabte dia 27 la Fase Final amb els sis jugadors classificats de l’anterior Fase.

La Fase Final s’ha jugat en sessions de matí, la fase de Grups, i tarde, les Semifinals i Final. Les partides es disputen a la distància de 75 caramboles amb limitació de 40 entrades.

A semifinals,  F. Moreno s’imposà a A. Martínez pel resultat de 75 a 66 caramboles amb 23 entrades. Per la seva part J.M. González guanyà a J. Vila per un ajustat resultat de 75 a 70 amb 33 entrades.

A la final, J.M. González, en una partida dominada des de el seu començament, guanyà a F.Moreno pel resultat de 75 a 44 en 20 entrades, proclamant-se Campió de de Banda de 2a div. A d'aquesta temporada.

Lamentar l’absència per motius familiars del jugador S. Mauri del C.B.Prat.

 

Classificació final

1r.  JOSEP MANEL GONZÁLEZ   (C.B.Punt d’Atac)

2n.  FRANCESC MORENO   (C.B.2000 Cerdanyola)

3r.  ALBERT MARTÍNEZ   (S.B.Foment Molins)

4t.  JAUME VILA   (C.B.Llinars)

5è.  ANDREU MARTÍN   (C.B.Matadepera)

6è.  SALVADOR MAURI   (C.B.Prat)  W.O.


 

Destacar l'assistència de públic al llarg de totes les sessions.

Al lliurament de trofeus vàrem comptar amb la presència de Laura Soto en representació de l'Ajuntament de Molins de Rei i de Joan Arús, President del Foment Cultural i Artístic

Molins de Rei, 25 de març de 2018