Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

El CB Vic BRONZE a la Copa d'Europa

Aquest cap de setmana passat es va disputar la FINAL DE LA COPA D´EUPORA DE JOCS DE SÈRIE PER EQUIPS, a Bochum ( Alemanya). El nostre equip format per ESTEVE MATA (Q-47/2), RAUL CUENCA (Q-71/2) i  JOAN ESPINASA ( BANDA), varen sortir cap a Bochum, el dijous dia 19 d´abril. El divendres matí va ser per poder tenir tots el equips participant 20 minuts per provar les taules. A primera hora de la tarda hi va haver la presentació dels 6 equips participants que han arribat a aquesta FINAL. Hi havia dos grups:
- Grup A format pels equips DBC BOCHUM ( amfitrió i fins aleshores Campió d´Europa), BILLLAR CLUB CHARTRES, BC OISSEL
- Grup B, format pels equips CLUB BILLAR VIC, BCCO ROCHIN ( Cannon d´Or) i DOUARNENEZ SPORT BILLARD.

Era un enfrontament entre els tres de cada grup, per quedar dos classificats pel diumenge fer les semifinals i Final. El primer partit el van jugar el dissabte a les 12,30 migdia contra el guanyador de l´enfrontament entre el BCCO ROCHIN vs DOUARNENEZ SPORT BILLAR, que va ser el DOUARNENEZ, que va ser qui es va proclamar CAMPIÓ D´Europa. Amb l´enfrontament amb el DOUARNENEZ varem sortir victoriosos, guanyat el JOAN ESPINASA  a la Banda i el Raul Cuenca al 71/2. Per la tarda jugàvem contra el perdedor del matí, el BCCO ROCHIN, aquí varem perdre per 4 a 2, guanyant l´ESTEVE MATA  al 47/2. Així doncs passaven a les semifinals com a segons de grup i teníem al diumenge a primera hora l´enfrontament contra l´amfitrió, el DBC BOCHUM, aquest partit  no varem presentar massa batalla, ja que tant el RAüL CUENCA , com l´ESTEVE MATA , varen caure en els seus respectius partits, traient només el seu partit el JOAN ESPINASA. Per la tarda varen disputar la FINAL EL DBC BOCHUM vs DOUARNENEZ SPORT BILLARD, resultant aquest últim el guanyador i actual CAMPIÓ D´EUROPA.
La valoració d´aquest campionat és molt positiva pel nostre Club, ja que hem pogut organitzar una de les tres seus d´Europa per la FASE DE CLASSIFICACIÓ, quedant primers de tots els equips. Poder arribar a la Final, és un guany que no es dóna cada dia, i poder aconseguir un bronze es una satisfacció, ja que jugàvem amb els millors equips d´Europa.
Tot i així ens quedem amb un regust agredolç, ja que el nostre equip ha demostrat el seu potencial de joc i per petits detalls no hem pogut aspirar més amunt. Sens dubte, que la propera temporada ho tornarem a intentar i lluitarem per pujar més amunt al pòdium.