Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Ramon Agut campió 47/2 1a div - 2018

RAMON AGUT  GUANYA EL CAMPIONAT DE 1a div. DEL QUADRE 47/2

 

Durant el dissabte dia 21 es va fer al CB Punt d’Atac la final del Quadre 47/2 de 1a div. Al matí els enfrontaments van estar força igualats i es van viure situacions de nervis i emoció fins al final.

Es van classificar pel grup A en Prinzzivalli  i  en Moya i pel grup B n’Agut i en Salvatierra  deixant preparades les semifinals Prinzzivalli - Salvatierra i Agut - Moya.

A la primera ronda de la tarda, l’Agut es va imposar al Moya en una partida força ajustada per 150 a 135 caramboles en 17 entrades. A l’altre semifinal el Salvatierra va guanyar al Prinzzivalli per 150 a 109 en 27 entrades. Quedant d’aquesta forma la final entre l’Agut del CB Matadepera i el Salvatierra de la SB La Gran Penya de Vilanova i la Geltrú.

A la final l’Agut va encaminar la partida amb una gran tacada de 111 caramboles deixant sense possible reacció al Salvatierra i va acabar guanyant 150 a 29 en 5 entrades.

Va ser un gran dia de billar amb força gent durant el dia i amb un bon ambient entre els participants i els espectadors que van passar durant tot el dia pel club.

Per veure la resta de fotografies aneu a la galeria fotogràfica o CLIQUEU AQUÍ