Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Sergi Garriga Campió 71/2 Honor - CB Cerdanyola

SERGI GARRIGA, DE LA S.E. CASAL DE CERVERA, CAMPIÓ DE CATALUNYA DEL QUADRE 71/2


El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar a la seu del Club Billar 2000 Cerdanyola, la final de la Divisió d’Honor del Campionat de Catalunya de Quadre 71/2. Aquesta final la van disputar els següents sis jugadors classificats per ordre de rànquing:

1.      Miquel Plandolit (C.B. Llinars)

2.      Josep Ramon Molina (S.B. La Gran Penya)

3.      Albert Martínez (S.B. Foment Molins)

4.      Carles Tuset (S.B. Foment Molins)

5.      Juan José Barrientos (C.B. 2000 Cerdanyola)

6.      Sergi Garriga (S.E. Casal Cervera)

 Pel matí es van jugar els dos grups de 3 ordenats per rànquing. En el grup A, Plandolit, Tuset i Garriga, i en el grup B, Molina, Martínez i Barrientos. En el grup A es van classificar per a les semifinals, Tuset, en primer lloc, amb un 7,8 de mitjana, i Garriga en segon lloc, amb un 6,4. En el grup B, els semifinalistes van ser Barrientos en primer lloc, amb un 8,1 de mitjana, i Martínez en segon, amb un 5,9.

Després d'un animat dinar, les semifinals les van disputar, d'una banda, els dos jugadors del Foment Molins, Carles Tuset i Albert Martínez, classificant-se per a la final el primer, per 150-45 en 7 entrades, amb una mitjana de 21,4; i de l'altra banda, el jugador local, Barrientos amb Sergi Garriga, que es va classificar per la final en guanyar per 150 a 89 en 17 entrades.

La final la van disputar Tuset i Garriga, i la victòria va ser per al jugador de Cervera, que va fer una esplèndida tacada de 98 caramboles en la segona entrada i va acabar guanyant per 150 a 90 a 8 entrades, amb un 18,8 de mitjana.

Des del Club Billar 2000 Cerdanyola volem agrair a la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Cerdanyola, Laura Benseny, la seva assistència a la presentació del Campionat.

 Per veure les fotos, seguiu aquest enllaç:

https://www.flickr.com/gp/zaplana/6c4M10

 

 

 

Peus de foto per a les dues fotografies de «Tots»:

 

D'esquerra a dreta, els finalistes, Tuset, Plandolit, Garriga, Barrientos, Martínez, Molina i Laura Benseny, Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Cerdanyola.