Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

CARLES PONS, CAMPIÓ DE TRES BANDES 4ª DIVISIÓ

CARLES PONS, DE LA SB LA GRAN PENYA DE VILANOVA, CAMPIÓ DE LA 4A DIVISIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 3 BANDES

El passat dia 16 de febrer s'ha celebrat, a les instal·lacions del Club Billar 2000 Cerdanyola, la final del Campionat de Catalunya de 3 Bandes de 4a divisió. Aquesta final l’han disputat 8 jugadors, que es van classificar entre els 18 que havien participat en la fase de qualificació que es va jugar el passat dia 2, també al club de Cerdanyola, que per ordre de rànquing van ser:

1.      Xavier Artigas, del CB Sants.

2.      Josep Lluis Palomo, del CB Sants.

3.      Francesc Xavier Segura, del CB Alba.

4.      Carles Pons, de la SB La Gran Penya.

5.      Andreu Martín, del CB Sant Boi.

6.      Joan Graells, de la SE Casal Cervera.

7.      Cipriano Becerra, del CB 2000 Cerdanyola.

8.      Ferran Hernández, del CB Sant Feliu de Codines.

Després de la sèrie d'enfrontaments al KO directe, les semifinals les van disputar, d'una banda, Carles Pons (20) i Cipriano Becerra (11) en 26 entrades, i de l'altra, Ferran Hernández (20) i Joan Graells (15) en 44 entrades. A la final, el jugador de Vilanova no va donar cap opció a Hernández, i va guanyar per 20 a 4 en 12 entrades, amb una excel·lent mitjana de 1,666, que confirmava l'excel·lent forma d'aquest jugador en tot el campionat.