Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat de Catalunya Quadre 47/2 1ª Divisió

FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE QUADRE 47/2 DE 1a DIVISIÓ

Els dies 11 i 12 d'octubre s'ha celebrat a les instal·lacions del Club Billar Tarragona la final del Campionat de Catalunya de primera divisió de la modalitat de Quadre 47/2 en la qual han participat 11 jugadors:

1. Esteve Mata Pardo (C.B. Centelles)

2. Joan Espinasa Sánchez (C.B. Coral Colón)

3. Juan José Barrientos Caballero (C.B. Coral Colón)

4. Valentí Vilalta Paré (C.B. Sants)

5. Jordi Gassó Chumillas (C.B. Coral Colón)

6. Ricard Fiol Meszaros (C.B. Sant Adrià)

7. Josep Serarols Montes (C.B. Cervera)

8. Miquel Plandolit Martín (C.B. Llinars)

9. Joan Vidal Gibert (C.B. Tarragona)

10. Albert Martinez Mateu (C.B. Foment Molins)

11. Alejandro Lopez Balboa (C.B. Sant Boi)

La prova ha comptat amb una bona afluència de públic i una gran col·laboració per part dels socis del C.B. Tarragona, la qual cosa ha contribuït a que tot l'esdeveniment es desenvolupés satisfactòriament. Cal destacar la esplèndida actuació d'Esteve Mata i Joan Espinasa que van jugar totes les seves partides a un gran nivell, aixecant els aplaudiments del públic en diverses ocasions.

La final es va desenvolupar entre aquests dos jugadors i va ser molt disputada. El campió va ser Esteve Mata que va guanyar Joan Espinasa per 150-106 en 4 entrades. Tercer va ser Jordi Gassó i quart Miquel Plandolit.

Després es va procedir a clausurar el Campionat amb el lliurament de premis i es va oferir un aperitiu als assistents a l'Hotel Tarragona.