Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

LLUÍS GÓMEZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA TRES BANDES 3ª DIVISIÓFinal de 8 jugadors a K.O., Primers enfrontaments de quarts de final en primera ronda Josep Maria Galvez del Club Billar Canet contra Hèctor Suarez del Club Billar Sant Adrià, amb un inici molt dolent de Galvez, Hèctor agafa distancia a la meitat de la partida, distancia suficient per aguantar la segona part i guanyar-se un lloc a les semi- finals

L’altre partit, Luis Gómez del Club Billar Molins i Pascual Peña del Club Billar Sant Adrià, partit molt igualat fins al final del partit on Luis Gómez guanya amb tacada de 2 a la contra sortida.

 

 

En la segona ronda Miquel de la Hoz del club Billar  Canet s’enfronta a Andrés Orrego del Club Billar Lleida, de la Hoz agafa molta distancia, pero Orrego aconsegueix el empat  a 18 caramboles, amb un gran final de partit de la Hoz aconsegueix el passi a la semifinal.

L’altre partit, Josep Maria Nadal del Club Billar Banyoles i Manel Lozano del Club Billar Manresa, Manel comença molt fort i agafa molta distancia davant de Nadal, però la partida va canviant, i Josep Maria Nadal va retallant diferencies, però una tacada final de Manel li fa guanyar el partit, i ja tenim un altre jugador a semifinals.

 

Així dons el aparellament de les semifinals son DE LA HOZ– HECTOR SUAREZ i MANEL LOZANO – LUIS GÓMEZ.

 

La primera partida De la Hoz fa un gran partit i guanya amb certa facilitat a Hèctor que no acaba d’entrar al partit. Ja tenim el primer jugador per la Final.

L’altre partit, entre Luis Gómez i Manel Lozano,  UN GRAN PARTIT, 25 a 21 en 25 entrades, Luis Gómez l’altre Finalista.

 

A la final molt disputada entre Luis Gómez i Miquel de la Hoz, arriben a empat a 21 caramboles, i amb una tacada de 4 de Luis guanya el partit. Gran Final amb caramboles molt maques i de gran qualitat.

 

LUIS GÓMEZ del Secció Billar Foment Molins de Rei CAMPIÓ de Catalunya de Tres Bandes de 3ª Divisió.