Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

RESUM LLIGUES JDS TEMP. 2018-2019En divisió d'Honor el C.B.Vic "A", tot i que no va tenir un començament molt bo, a poc a poc va anar imposant el seu millor planter i al final una diferència de 4 punts sobre el segon, el C.B.Lleida "A", li va donar el títol.

A 1ª divisió des del principi el C.B.Cerdanyola "A" va imposar la seva superioritat sobre la resta d'equips, acabant destacat en la classificació final amb una bona avantatge sobre el segon classificat el C.B.Prat.

En 2a divisió al Casal de Cervera "A" va quedar en 1ª posició dels dos grups de manera que la fase final es va disputar a les seves instal·lacions. A les semifinals el Casal es desfeia de la S.B.Centelles per un resultat de 6-2, en l'altra semifinal el C.B.Vic "B" empatava amb el C.B.Manresa "A" i en el desempat Manresa passava a la final on Cervera demostrava la seva superioritat guanyant per 7-1 .


A la Lliga de l'Amistat el C.B.Sant Adrià "B" imposava la seva superioritat en una lliga de 16 partits obtenint un avantatge de 6 punts sobre el seu immediat seguidor el C.B.Granollers. Ressaltar que Sant Adrià porta tres anys seguits guanyant aquesta lliga.