Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SILVIA LÓPEZ CAMPIONA DE LA LLIURE FEMENINAA la "Final Lliure"  Silvia López no va abaixar la guàrdia mai i  des de la primera, i més renyida partida de totes, amb Eva Julià, que va acabar amb un ajustat 49 a 45, seguint amb Ivette Penella, en la qual es va quedar a dos caramboles de la distància, 58 de 60, fins a l'última amb Eva Hermida, les va guanyar totes. Inapel·lable. Magnífica vencedora i Campiona.

El segon lloc l'ocupa Eva Julià, molt regular sempre, amb bones mitjanes i un joc molt bé mesurat, ple de retrocessos precisos i amb gran domini de tots els atacs. Un subcampionat molt merescut.

Les terceres classificades, Ivette i Eva Maria, no van ser en nigún moment fàcils de doblegar. En aquesta modalitat, una entrada reeixida, pot donar un tomb al marcador en qualsevol moment. I amenaces així sempre hi eren presents. Van lluitar i mai es van donar per vençuts, encara que va ser Ivette la que més va destacar de les dues.

Una final molt digna de totes que va aixecar molts aplaudiments entre el públic i, sobretot, entre les seves parelles que van estar presents en tot moment.