Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JESÚS GONZÁLEZ , CAMPIÓ DEL VIII OPEN DE TRES BANDES DE MATARÓJesús González campió del VIII Open de Mataró de billar a 3 bandes

El 27 i 28 juliol es va disputar la fase final de l'Open de Mataró Les Santes.
Va ser un torneig ple de sorpreses.
En quarts de final Miquel de la Hoz va guanyar a Ricard Fiol.

A les semifinals Jesús González es va imposar a Xavier Minguell. Jesús va arribar al descans amb 20 caramboles en 10 entrades. A la segona part Xavier va començar una gran remuntada i fins i tot es va posar davant 37 - 38. Jesús va arribar a les 40 caramboles amb un seguit de 3. Xavier va fer la contra sortida però li va quedar un dibuix complicat que no va poder resoldre aquesta vegada. Resultat final 40- 39.
En l'altra semifinal Francisco Hernández va començar fort contra Miquel de la Hoz. Miquel va lluitar i es va posar al costat de Francisco amb 15 caramboles cadascun. Francisco va seguir sumant caramboles amb més regularitat, guanyant la partida per 40 a 23.
A la final Jesús González va entrar amb un bon ritme i sumava diverses sèries, distanciant al marcador. Hi va haver un moment que Francesc remuntava, va fer una sèrie de 6 que Jesús va contestar amb una sèrie 5. Al final Jesús González, del Club Billar de Sant Adrià, es va proclamar un digne campió. Resultat final 40 a 29 caramboles en 47 entrades.

Volem donar les gràcies a tots els participants i als socis per la seva col·laboració.