Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Escola

JOSEP RAMÓN MOLINA CAMPIÓ DE LA LLIURE DE 1a CATEGORIA

"FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA"
Modalitat: LLIURE 1ª CATEGORIA

El passat cap de setmana, 12 i 13 d'octubre, des de les 11:00 hores, vam celebrar a les nostres instal·lacions la FINAL del Campionat de Catalunya de Lliure de 1a categoria.

8 jugadors es disputaven el trofeu, en dos grups de 4 jugadors. En el primer grup, es classifiquen per SEMI-FINAL, Molina i Gonzalez, mentres que al segon grup Plandolit i A. López (repescat a última hora).

Ja en semifinals, Molina es va imposar a Plandolit i Alejandro va fer el mateix amb González.

Finalment, Molina es va imposar a Alejandro amb un contundent resultat de 200 a 55 en 13 entrades. Per tant JOSE RAMON MOLINA de S. B. La Gran Penya, es proclama CAMPIÓ DE CATALUNYA.

FELICITATS al CAMPIÓ i felicitar a ALEJANDRO LOPEZ, del C.B. SANT BOI, que tot i que va començar en 8º lloc, ha aconseguit un merescut títol de subcampió.

Felicitats a tots els socis que han estat arbitrant aquests dos dies, donant exemple d'implicació i uniformitat en el torneig.