Final Campionat d'Espanya JDS per equips

CRÒNICA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE JOCS DE SÈRIE

MODALITATS: BANDA, QUADRE 71/2 i QUADRE 47/2

MATARÓ 17 i 18 GENER DE 2015

Els equips classificats en les fases preliminars van ser:

CORAL COLÓN (SABADELL), CENTRE EXCURSIONISTA ELDENSE (ELDA), FOMENT MOLINS DE REI I ESCUELA NACIONAL (MADRID).

La primera partida del matí enfrentaven a MOLINS i CORAL COLÓN amb una clara victòria de CORAL COLÓN per 6 a 0. Cal destacar la partida a la banda del jugador del Coral Colón ALAIN REMOND que va realizar les 100 caramboles en 9 entradas a la modalitat de la banda.

Sorpresa a la segona ronda on la ESCUELA NACIONAL de Madrid guanyava a l’actual sots-campió de la competició el C.E. ELDENSE per 4 a 2. La partida més destacada, també a la modalitat de la banda, pel jugador ANTONI GUTIÉRREZ (E.N. MADRID) realitzant les 100 caramboles també en 9 entrades, a tot un campió d’Espanya RAFA GARCÍA que només va poder arribar a 40 caramboles.

La tercera ronda CORAL COLÓN guanya al C.E. ELDENSE per 4 a 2 i amb aquest resultat tenia moltes possibilitats d’assolir el campionat. A la cuarta ronda (i última de dissabte) Molins guanya a Madrid per 4 a 2, deixant així molt difícil assolir la segona plaça  per E.N. Madrid.

La primera ronda de diumenge al matí enfrontava als equips de Molins i Elda on els alicantins guanyen per un contundent 6 a 0 .

L’última ronda de la competició, el MADRID tenia alguna opció per quedar sots-campions, si guanyaven o empataven amb la CORAL COLÓN de Sabadell, però la CORAL COLÓN no va donar cap opció i va guanyar per 4 a 2 proclaman-se CAMPIÓ D’ESPANYA.