Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

CARLES TUSET CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LLIURE D'HONOR

En les instal·lacions del B.C. Granollers aquest passat cap de setmana s'ha dut a terme la Fase Final del campionat de Catalunya de Lliure d'Honor.

El desenvolupament de la fase de grups va estar marcat per l'absència de Miquel Plandolit per malaltia. Cal destacar les partides de 300 en 5 entrades a favor de Josep Pallisa (contra Barrientos) i la partida de 300 a 3 entrades de Carles Tuset (contra Molina).

En el grup A es van classificar per a semifinals Carles Tuset i J. R Molina i en el grup B Josep Pallisa i Ricard Fiol.

En semifinals Carles Tuset va fer 300 en 8 entrades a Ricard Fiol i J. Pallisa 300 a 123 en 19 entrades a Molina.

La final la van disputar Carles Tuset i J. Pallisa, que va acabar amb el resultat de 300 a 183 15 entrades a favor de Carles Tuset.

Així, Carlos Tuset es va proclamar Campió de Catalunya de Lliure d'Honor i Josep Pallisa Sub-Campió de la mateixa categoria i modalitat.