Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ABELARD SALVATIERRA CAMPIÓ DE CATALUNYA DEL QUADRE 71/2 de 1a DIVISIÓ

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a les instal·lacions del C.B.Lleida la Final de Catalunya del Quadre 71/2 de 1a Divisió amb la presència dels 8 millors jugadors de la categoria. Al final només van ser 7 a causa de l'absència de JºRª Molina per temes de Covid.
Dissabte es va jugar la fase de grups en què es van classificar per a semifinals Ramon Agut del C.B.Matadepera, Pietro Prinzivalli del C.B.Tarragona, J. González del Punt d'Atac i Abelard Salvatierra de la Gran Penya de Vilanova. Prinzivalli va guanyar Agut per 125 a 88 en 29 entrades i Salvatierra a González per 125 a 97 en 29 entrades també. A la gran final emoció fins al final en què Prinzivalli i Salvatierra van empatar a 125 en 29 entrades i al desempat Salvatierra guanyava, proclamant-se campió de Catalunya.