Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SERGI GARRIGA CAMPIÓ DEL QUADRE 47/2 D'HONOR


Durant el cap de setmana del 26/27 de març, es va disputar a les instal·lacions del Club Billar 2000 Cerdanyola, la final del Campionat de Catalunya Divisió d´Honor en la modalitat de Quadre 47/2.

Van participar els 8 primers jugadors del ranking, en 2 grups i clasificant-se els dos primers per les semifinals i final.

En En el grup A, va destacar en tota la jornada en Carles Tuset, guanyant totes les partides  i en el grup B, va ser en Sergi Garriga qui també va destacar guanyant les seves partides.

En Joan J. Barrientos va fer les millors series de tota la jornada, 94 i 82 caramboles. 

Es van clasificar per les semis del diumenge, Tuset, Fiol, Barrientos i Garriga.

Semifinal A:

Barrientos Vs Tuset, 200 a 129 caramboles en 13 entrades.

Semifinal B

Garriga Vs Fiol, 200 a 122 caramboles en 11 entrades. En Garriga va fer la millor serie de les 2 partides, amb 90 caramboles

 

La final era servida entre  Garriga i Barrientos, on va guanyar el primer, amb un resultat ajustat de 200 a 151 caramboles, en 6 entrades, va ser la partida amb millor promig i millor tacada amb 122 caramboles de tot el campionat, per part de Garriga.

El CB 2000 Cerdanyola, vol donar les gracies a tots els participants, tots el socis que han participat en el desenvolupament del campionat durant aquests 2 dies  i bon funcionament del mateix, on varem viure un dinar de germanor el dissabte entre tots el jugadors, àrbitres i socis.