Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

RICARDO GARCÍA CAMPIÓ DEL OPEN DE TRES BANDES CIUTAT DE SANT ADRIÀ

Ricardo García guanya el VI Open Ciutat de Sant Adrià a Joan Carles Pareras segon, en una final resolta en 24 entrades

Ricardo García (CBLlinars) ha aconseguit la victòria (40 caramboles a 38) a la final del VI Open Ciutat de Sant Adrià, disputada la tarda del 8 de desembre, davant de Joan Carles Pareras (CB Granollers) en un partit disputat en 24 entrades, La trobada es va resoldre amb una mitjana de 1,667 a favor de Ricardo García, que va iniciar la seva participació a l'Open a la fase preprèvia. García partia des d'aquesta posició en no haver disputat aquesta prova recentment i comptar amb un rànquing provisional. El campió havia passat la primera ronda en primer lloc del rànquing de mitjana. També va acreditar el primer lloc per arribar a la fase final.

Per la seva banda, Pareras que va iniciar la competició al número 12 del rànquing, va entrar en lliça en setzens de final en partit disposat contra Antonio García (CB Cardona), finalitzat de forma favorable amb 1,200 de mitjana.

La partida final no es va decidir fins a les últimes entrades, com ja va passar en semifinals a les partides disputades contra Armand Moreno (García) i Xavier Minguell (Pareras). El jugador del CB Granollers va arribar a prop del tancament del matx contra el campió amb un avantatge de set boles. García va aconseguir eixugar aquesta diferència en les seves dues últimes intervencions per aconseguir la victòria final.

Destaca, així mateix, la participació a la prova de 81 jugadors procedents de la majoria de clubs de Catalunya. Així com a assistència de públic que ha pogut gaudir de partides d'alt nivell de joc.