Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Jaime Muñoz campió de la 2a prova de 2a B

Fins a 27 billaristes es van reunir aquest diumenge passat al que era la 2ª prova de 2ªB del circuit de pool de la Federació Catalana de Billar.

Les rondes van anar transcorrent i ja a quarts de final, en Pedro García del Club Billares Ars guanyava a en Tomás Lara de Cardona; L’Emek Maash del Club Billar Els Billars de Vic feia el mateix contra en David García de Barcelona; en José Morillas del Club Strike Pool de Terrassa  guanyava a en Pol Serrano del Club Billares Ars; i finalment en Jaime Muñoz del Club Billar Strike Pool també guanya a en Sigi Zbigniew.

Les semifinals van ser molt disputades. A la 1ª semifinal, l’Emek Maash que anava perdent 1-4 va aconseguir remuntar fins al 4-4, però llavors va acabar perdent a la bona contra en Pedro García per 4-5.

A la 2ª semifinal va passar quasi el mateix en arribar a jugar-se la partida definitiva, on en Javier Muñoz s’imposaria a José Morillas per 5-4.

La final ja estava servida entre en Pedro García i en Jaime Muñoz. En Pedro va començar molt fort i es va llançar en el marcador al posar-se 4-1 al seu favor. Però potser una mica de relaxació i que en Jaime no es volia deixar passar l’oportunitat de guanyar una prova del circuit va fer que el marcador es posés 4-4, i es jugués el campionat a la última partida. A l’última partida, els nervis que estaven a flor de pell, van fer que la victòria se l’emportés en Jaime Muñoz.

El rànquing general l’encapçala l’Adrián García amb 88 punts, i el segueixen en Jaime Muñoz amb 83; i en Pedro García i en Jesús Blanco tots dos amb 78 punts.

La propera prova de 2ªB es farà el 5 de març al Club Billares Ars de Barcelona.