Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Bola 10 de 2a A i 3a categories

Aquest cap de setmana passat es van fer el Campionat de Catalunya de Bola 10 de 2a A Categoria i la 2a prova de 3a Categoria a les instal·lacions de l’Strike Pool de Terrassa.

En el Campionat de Catalunya de Bola 10 de 2a A hi van participar un total de 21 jugadors d’arreu de Catalunya. A les semifinals hi van arribar en Carlo Gatta, que va guanyar a l’Andrei Turau, per un ajustat 6-5; i l’Artur Mora que feia el mateix, però més plàcidament, guanyant a en José Vázquez per 6-0.

A la final l’Artur Mora, del Club Billar Tarragona, guanyava a en Carlo Gatta, del Club Billares Ars, per 6-4.

La Classificació General de 2a A l’encapçala l’Andrei Turau, jugador del Club Billar Snooker&Pool de Puigcerdà; seguit de l’Artur Mora, en José Espada i en José Vázquez.

Pel què fa al torneig de 3a Categoria hi havia un total de 15 jugadors. Els semifinalistes van ser en Joel González que va guanyar a la Patrícia Tudela per 4-1; i en Santi Manresa que va guanyar a en Víctor Juanola per 4-0. A la final hi va haver emoció fins al final, ja que en Santi Manresa, del Club Billares Ars, s’imposava a en Joel González, del Club Els Billars de Vic, per un ajustat 4-3.

A la Classificació General en Santi Manresa domina clarament, seguit d’en Joel González, en Ricardo Alarcón i en Byron Sarceño.