Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat Bola 8 taula 9" 1a i 3a divisions

Aquest passat diumenge dia 28 de maig es van fer el Campionat de Catalunya B8 9’ de 1a div. i el de 3ra div. SportRepublic al Club Billar Strike Pool de Terrassa.

Al torneig de 1a Categoria,  la primera posició se la va emportar la badalonina Sílvia López al guanyar al vigatà Òscar González per un resultat de 7 a 5. A les semifinals la Sílvia i l’Òscar havien guanyat a en Luis Robisco i a l’Enrique Calderón respectivament.

Pel què fa al torneig de 3a Categoria SportRepublic la victòria se la va emportar el jove jugador tarragoní Jonathan Sarceño al guanyar al seu germà Marcos Sarceño. A les semifinals en Jonathan i en Marcos ja havien guanyat a l’Anna Rumeu i a en Jordi García.

El rànquing final de 1a. Cat l’ha guanyat clarament en Javier Esteban, després de guanyar 3 de les 4 proves disputades, seguit de la Sílvia López, en Luis Robisco i l’Oscar González.

La classificació final de 3a Cat SportRepublic ha estat copada per en Santi Manresa, en Jonathan Sarceño, en Joel González i en Ricardo Alarcón.

La pròxima parada del billar pool de Catalunya serà l’11 de juny amb la celebració del Campionat de Catalunya de 2a B Categoria STAR-SR al club d’Els Billars de Vic.