Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campió absolut B8 7' i campiona de B9

Aquest passat cap de setmana hi va haver El Campionat de Catalunya Absolut de B8 7', i el Campionat de Catalunya Femení de B9 a les instal·lacions de l'Strike Pool de Terrassa.

Pel què fa al torneig Absolut, tot va començar el dissabte amb un classificatori, on els millors jugadors passaven al quadre final de 16 del diumenge, i allà els esperaven els jugadors Màster de Catalunya.

Va haver-hi grans partides i molta igualtat, ja que la majoria dels marcadors van acabar en 8-6 i 8-7.

A les semifinals hi van arribar en José Castillo, que va acabar guanyant per 8 a 7 a l'Albert Casellas; i en Marc Codina, que derrotava a Jesús Mollón per 8 a 6.

A la final en José Castillo es proclamava campió al guanyar a en Marc per 8 a 5.

A la classificació final de Categoria Màster el guanyador ha estat en Fran Cabanillas; seguit d'en José Castillo; l'Albert Casellas i en Marc Codina.

Pel què fa al torneig femení la gran campiona va estar la Sílvia López al guanyar a la final a l'Encarna García.

La Sílvia López s'ha emportat la victòria final del rànquing a l'haver guanyat les 3 proves disputades durant la temporada. En el rànquing final la segueixen l'Encarna García, la Dolors López i la Laura Mateo.

Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores!!!