Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JOSÉ MIGUEL MÁRQUEZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BANDA 1a DIVISIÓ

José Miguel Márquez, del Club Billar 2000 Cerdanyola, campió de Catalunya de Banda de 1a divisió

Aquest dissabte dia 16, a les instal·lacions del Club Billar Llinars s'ha disputat la fase final del Campionat de Catalunya de Banda de 1a divisió. Per aquesta final s'havien classificat, per ordre de rànquing:

1. José Miguel Márquez (C.B. 2000 Cerdanyola)

2. Alejandro López (C.B. Sant Boi)

3. Salvador Mauri (C.B. Prat)

4. Melchor Martín (S.B. Foment Molins)

5. José Luis Liarte (C.B. Punt d'Atac)

6. Francesc Varela (C.B. Sants)

Al matí es va disputar la fase de grups. El grup A el van formar Márquez, Martín i Varela, i el B, López, Mauri i Liarte. En el grup A es va produir un triple empat i per rànquing es va classificar Márquez com 1 i Varela com 2. Al B es va classificar Alejandro López com a 1 i Liarte com 2.

Per la tarda, la primera semifinal creuada la van disputar Márquez i Liarte, i va acabar amb un ajustadíssim 75 a 74 en 27 entrades per al jugador de Cerdanyola.

La segona semifinal la van disputar López i Varela, i la va guanyar aquest últim per 55 a 75, també en 27 entrades.

A la final, Márquez-Varela, el jugador de Cerdanyola va confirmar el seu bon moment de forma guanyant per 75 a 49 en 19 entrades al jugador del Club Billar Sants.