Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SERGI GARRIGA, CAMPIÓ DE LA BANDA DE 2a DIVISIÓ A

Sergi Garriga , guanya la final de banda de 2 A.

El passat dissabte dia 16 es va jugar a les instal·lacions del Club Billar Punt d'atac la final de Catalunya de la segona divisió A de banda. Durant el matí es va jugar la fase grups on el senyor Zuleta va quedar primer del grup A  i el senyor Saez segon , al grup B es va imposar el senyor Ferré i segon el senyor Garriga. D'acord amb aquests resultats  a la semifinals es van trobar el senyor Ferré amb el senyor Saez i el senyor Zuleta amb el senyor Garriga. 

A una de les semifinals el senyor Saez es va imposar al senyor Ferré i a l'altre el senyor Garriga amb una gran partida va guanyar al senyor Zuleta quedant d'aquesta forma la final entre el senyor Garriga i el senyor Saez. Finalment el senyor Garriga va imposar el seu joc i va guanyar la final.

Em de destacar el bon ambient durant tota la jornada a les instal·lacions del club i la participació per part de tots els assistents. Una jornada completa de billar i de bon ambient que donen mostres del caracter i amistad que existeix dins del mon del billar.