Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ALEIX ARNAU CAMPIÓ JUVENIL LLIURE 4 BOLESDiumenge passat, 30 de juny, es va celebrar un apassionant Torneig "Lliure Junior 4 Boles" al Club Billar Barcelona. Les quatre promeses participants van demostrar interès i ganes. Encara que,  donada la seva joventut, la intensitat i els nervis feien cometre alguns errors molt normals en la seva curta experiència.

Des del principi de les partides, ja va destacar qui al final seria el vencedor, Aleix Arnau. El més tranquil i concentrat dels quatre, va fer honor a la saga familiar, en què el seu avi va destacar, i no va perdre cap partida. Va deixar tan clara la seva superioritat, que va finalitzar amb un extraordinari mitjana general de 2,3684. Guanyant algunes partides en tan sol 7 entrades. Tot un rècord per al tarragoní. La saga continua.

Però si de cognoms es tracta, el de Moreno és més que conegut. El Marc és fill del nostre campió, i com a tal, se li nota que sap en què terreny es mou. I es mou molt. De vegades, fins massa, fent-li cometre faltes que desmereixen la seva bona linea i el seu atac sense complexos. És un digne subcampió que segur que creixerà molt ràpid amb el  seu entrenador. 

Una cosa així passarà amb Màxim García que juntament amb Alex Serra, van ser els tercers classificats. Tots dos amb bones mitjanes i amb molt atreviment. El temps és la millor de les seves virtuts ja que demostren, com tots, que van desenvolupant un camí més que correcte. Ànim a tots.