Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

RICARDO GARCÍA CAMPIÓ DEL II OPEN DE TRES BANDES DE MOLINS DE REI


RICARDO GARCÍA GUANYADOR DEL II OPEN VILA DE MOLINS DE REI MODALITAT TRES BANDES

 

Els passats dies 31 d’agost i 1, 7 i 8 de setembre s’ha cel.lebrat a les instal.lacions de la Seccó Billar Foment de Molins de Rei, el II Open Vila de Molins de Rei a la modalitat de Tres Bandes corresponent a la temporada esportiva 2019-2020. Degut a la nombrosa inscripció de jugadors, 72 en total, s’ha tingut que habilitar el divendres dia 30 d’agost per disputar una Pre-Previa.   

Els dies 31 d’agost i 1 de setembre 48 jugadors participavan a la Fase Prévia per classificar 16 jugadors que, juntament amb els 16 primers del Rànquing, pasavan a disputar els Setzens  amb partides de eliminació directa fins a la Final. 

El guanyador ha estat el jugador del C.B.Vic, Ricardo García al derrotar a la partida final a Sergio Jiménez de la S.B.Foment Molins per el resultat de 40 a 23 caramboles en 24 entrades.

Ricardo García es classificava per a la final desprès de guanyar al seu company de club Antonio Montes per el resultat de 40 a 34 caramboles en 28 entrades. Per la seva part Sergio Jiménez guanyava amb contundència al lleidatá Armand Moreno per 40 a 20 caramboles en 17 entrades.

El Torneig ha tingut un gran nivell competitiu, destacant la partida guanyada per Sergio Jiménez a Ignacio Gómez per el resultat de 40 a 13 caramboles en 15 entrades i la sèrie major aconseguida per Sergio Jiménez amb 12 caramboles i Jordi Limones amb 10 caramboles respectivament.

Classificació final (8 primers)

1r.  RICARDO GARCÍA   (C.B.Vic)

2n.  SERGIO JIMÉNEZ  (S.B.Foment Molins)

3r.  ANTONIO MONTES  (C.B.Vic)

4t.  ARMAND MORENO  (C.B.Lleida)

5è.  ALEJANDRO PÉREZ  (C.B.Matadepera)

6è.  JOAN BOUTERIN  (C.B.Mollet) 

7è.  ESTEVE MATA  (C.B.Vic)

8è.  JOAN J. PINEDA  (C.B.Vic)

Destacar la assistència de públic al llarg de totes les sessions.

Els partits del Campionat s’han pogut seguir via Internet mitjançant el sistema de càmares instal.lades a la sala de billars.

Al lliurament de trofeus vàrem comptar amb la presència de Ainoa García, regidora de Cultura del Ajuntament de Molins de Rei i de Pere García, President del Foment Cultural i Artístic.