Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

JAUME FERRÉ CAMPIÓ DE LA LLIURE DE 2a DIVISIÓ "B"

CLUB BILLAR SANTS

El dissabte dia 07/12 / 2.019 al Club  Billar Sants es va celebrar la fase de qualificació per a la final, de el Campionat de Catalunya en la modalitat de Lliure en la categoria de segona Divisió B. Es van disputar el pas a la final 12 jugadors que es van integrar en tres grups de quatre per classificar-se els dos primers de cada grup, quedant 6 jugadors per passar a la Final.
El dissabte dia 14/12 / 2.019 es va disputar la final que estava integrada per 6 jugadors que van competir en dos grups de tres per clasificar els dos primers de cada grup per les semifinals.
Per a la Semifinal van quedar eliminats de el grup A el jugador MIGUEL PUIC ANGLÉS de LLEIDA per mitjana, doncs hi va haver un triple empat a 2 punts. I de el grup B CARMELO GARCÍA DURAN del Rusc amb 1 punt.
A la semifinals F. XAVIER BERENGUERAS COSTA de Granollers elimina PERE Sarrate POCH de Molins i JAUME FERRÉ GUALLAR de LLinars elimina JORDI PASTOR BALAGUÉ de Tarragona.
A la final en una última partida molt disputada s'imposa com Campió  JAUME FERRÉ GUALLAR de Llinars quedant com sub-campió F. XAVIER BERENGUERAS COSTA de Granollers. La partida va quedar 100-94 a 24 entrades.