Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ESTEVE MATA CAMPIÓ D´ESPANYA DEL QUADRE 71/2.

Els passats dies 7 i 8 de març a les instal.lacions de la Secció Billar Foment C.A. de Molins de Rei, es va cel.lebrar el “LXV Campeonato de España de Billar modalidad Cuadro 71/2”, amb la participació de 16 jugadors de diferents procedències del territori espanyol: 1 de la Federació Madrilenya, 2 de la Federació Valenciana i 13 de la Federació Catalana.

A la Fase de Grups s’ha de destacar les 2 partides de R.Cuenca finalitzades amb 3 entrades i tacades de 143 i 140 caramboles respectivament. També les 2 partides de  A.Gutiérrez amb 5 entrades i sèrie major de 121 caramboles. Així com també la partida de E.Mata realitzada amb 5 entrades i sèrie major de 103 caramboles.

A Quarts de Final, R.Cuenca continuava amb el seu recital de bon joc finalitzant les 200 caramboles amb 4 entrades i sèrie major de 119 caramboles.

A semifinals E.Mata aconseguia el pase a la Final al guanyar a A.Gómez per el resultat de 200 a 136 caramboles amb 12 entrades. El mateix feia R.Cuenca al guanyar a A.Gutiérrez per el resultat de 200 a 30 caramboles amb 3 entrades i aconseguin la sèrie major més alta del campionat amb 155 caramboles.

A la Final vem trovar al Esteve Mata de les grans ocasions i en una partida que va fregar la perfecció es va imposar a R.Cuenca per el resultat de 200 a 37 caramboles amb sèrie major de 137.

 

Classificació final (4 primers)

1er. Medalla d’Or                 ESTEVE MATA  (Federació Catalana)

2n.  Medalla d’Argent          RAÚL CUENCA  (Federació Valenciana)

3r.  Medalla de Bronze         ÁLVARO GÓMEZ  (Federació Madrilenya)

3r.  Medalla de Bronze         ANTONIO GUTIÉRREZ  (Federació Catalana)

 

A la cloenda del Campionat i posterior lliurament de trofeus vàrem comptar amb la presència dels Srs. Antonio Ortiz, President de la Real Federación Española de Billar, Josep R.Molina, President de la Federació Catalana de Billar i de Pere García, President del Foment Cultural i Artístic.

Destacar l’assistència de públic al llarg de totes les sessions.