Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ESTEVE MATA CAMPIÓ DEL ABSOLUT DE CATALUNYA DEL QUADRE 71/2ESTEVE MATA, CAMPIÓ ABSOLUT DE CATALUNYA DE QUADRE 71/2

 

Aquest cap de setmana s'ha disputat, a les instal·lacions del CB 2000 Cerdanyola, sense públic i amb totes les mesures de seguretat establertes, la Final del Campionat Absolut de Catalunya de Quadre 71/2 de la temporada 2020-2021. En aquesta final han participat els 8 primers classificats del rànquing de la modalitat dividits en dos grups:

 

Grupo A:

Esteve Mata (CB Vic)

Armand Moreno (CB Lleida)

Josep Pallisa (CB 2000 Cerdanyola)

Joan Vidal (CB Tarragona)

 

Grup B:

Carles Tuset (SB Foment Molins)

Juan José Barrientos (CB 2000 Cerdanyola)

Miquel Plandolit (CB Mataró)

Prieto Prinzivalli (CB Tarragona)

 

 

El dissabte es van disputar els enfrontaments dels dos grups, classificant-se per les semifinals Mata i Vidal en el grup A, i Tuset i Barrientos en el grup B.

 

Diumenge al matí, en la primera semifinal es van enfrontar el jugador local, Juan José Barrientos,  amb l’Esteve Mata, amb un resultat de 150-94 en 8 entrades pel jugador del CB Vic. En l'altre semifinal, el jugador del Foment Molins, Carles Tuset, va guanyar a Joan Vidal per 150-55 en 11 entrades.

 

La final l'ha guanyat l’Esteve Mata, que ha fet les 150 caramboles en 11 entrades, enfront de les 62 d’en Carles Tuset.

 

Aquí es poden consultar les estadístiques del Campionat: https://www.fcbillar.cat/ca/individuals/classificaciofinal/112/255

 

Tots els enfrontaments es van poder seguir en directe a traves dels diferents canals de Youtube del Club, i les audiències de més de 100 espectadors en directe de moltes de les partides indiquen l'interès dels aficionats per seguir aquest primer campionat de la FCB de la temporada 2020-2021.

 

Des del CB 2000 Cerdanyola volem agrair la col·laboració de tots els companys que han contribuït a que la final es desenvolupi perfectament. Agraïm també la presència de Xavier Fonellosa, President de la FCB, que va fer la cloenda del Campionat i va dirigir unes paraules als assistents, i felicitem a tots els participants, especialment al guanyador, Esteve Mata, per la seva participació en aquest Campionat amb aquestes circumstàncies tant especials.