Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ESTEVE MATA CAMPIÓ DEL ABSOLUT DE CATALUNYA DEL QUADRE 47/2


ESTEVE MATA, CAMPIÓ ABSOLUT DE CATALUNYA DE QUADRE 47/2

 

Aquest cap de setmana s'ha disputat, a les instal·lacions del CB 2000 Cerdanyola, la Final del Campionat Absolut de Catalunya de Quadre 47/2 de la temporada 2020-2021. 

En aquesta final han participat els 8 primers classificats del rànquing de la modalitat, dividits en dos grups: 

Grup A:

Esteve Mata (CB Vic)

Ernest Latorre (CB Lleida)

Juan José Barrientos (CB 2000 Cerdanyola)

Francesc Varela (CB Sants)Grup B:

Carles Tuset (SB Foment Molins)

Valentí Vilalta (CB Sants)

Josep Pallisa (CB 2000 Cerdanyola)

Joan Vidal (CB Tarragona)

 

El dissabte es van disputar els enfrontaments dels dos grups, classificant-se per les semifinals l’Esteve Mata (amb un 25 de mitjana) i Francesc Varela en el grup A, i Carles Tuset i Josep Pallisa en el grup B.

Diumenge al matí, en la primera semifinal es van enfrontar el jugador local, Josep Pallisa, amb l’Esteve Mata, amb un resultat de 200-127 en 10 entrades pel jugador del CB Vic. En l'altre semifinal, el jugador del Foment Molins, Carles Tuset, va guanyar a Francesc Varela per 160-72 en 20 entrades. 

La final, repetició de la disputada la setmana anterior al quadre 71/2, l'ha guanyat l’Esteve Mata, que ha fet les 200 caramboles en 11 entrades, enfront de les 114 d’en Carles Tuset. 

El jugador local, Josep Pallisa, finalment va quedar tercer. 

Des del CB 2000 Cerdanyola volem agrair la col·laboració de tots els companys que han contribuït a que la final es desenvolupi amb normalitat, i agraïm també la presència de Jordi Oliver, Vicepresident de la FCB, que va fer la cloenda del Campionat i va dirigir unes paraules als assistents, i felicitem a tots els participants, especialment al guanyador, Esteve Mata.