Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

RAMÓN AGUT CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LA BANDA DE 2a DIVISIÓ "B"La Final de Catalunya de la modalitat de BANDA 2ª B,  es va desenvolupar al Club Billar canet, amb totes les mesures per la Covid.19 , amb  amb un magnífic ambient entre els jugadors i organització.

Les partides en general van ser disputades, en grup A amb Ramon Agut fent un joc mes vistos i amb molts coneixement de moviments de boles, grata sorpresa de Julian Lopez que ha millorat molt el nivell de joc curt, amb bon criteri de selecció de jugada. Grup A Ramon Agut i Julian Lopez classificats per la fase Final.

Al Grup B y Grup C , les partides varen ser mes dures, els jugadors es protegien mes, el Grup B Albert Gil i Francisco Bellot es classifiquen per la fase final, y al grup C, Sebastià Bonet i Antonio Limones, aquest últim queda segon per una entrada de diferencia, partides jugades molt defensivament.

A la fase Final, Julian Lopez continua el seu joc de manera ascendent, guanyant la seva primera partida Antonio Limones amb joc molt constructiu.

Al altre Grup Franscisco Bellot i Albert Gil, partida molt igualada, jugada a NO perdre, finalment guanya Albert Gil per 4 caramboles.

La segona ronda, Julian Lopez guanya la seva partida a Ramon Agut, en una molt bona partida de Julian, quedant primer de grup per jugar les semifinals com a primer de grup.

L’altre grup Francisco Bellot guanya la partida a Sebastià Bonet, que es queda fora de la semifinal, en una mala partida.

Així dons les semifinals queden JULIAN LOPEZ Vs ALBERT GIL i RAMON AGUT i FRANCISCO BELLOT.

Partides relativament fàcils per Julian i Ramon, que arriben a la final de aquest campionat.


En una final entre JULIAN LOPEZ i RAMON AGUT molt lluitada i amb billar de nivell, CAMPIO DE CATALUNYA DE LA BANDA DE 2ª DIVISIÓ B. RAMON AGUT
RESULTAT DE 50 a 60 en 29 entradas.