Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

LLUIS GÓMEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BIATLHÓEl passat cap de setmana del 24 i 25 d’abril es va celebrar al Club Billar Alba de Badalona la Final de Catalunya de Biatlhó.

Amb 12 participants, 8 del mateix club, es van iniciar les prèvies a les 09:30 de matí, regnant en tot moment un gran ambient.

En segona ronda de la tarda es van celebrar ja els quarts de final, amb 5 jugadors del club classificats, quedant ja les semifinals definides per diumenge matí.

A partir de les 09:30 hores es van disputar aquestes semifinals amb la presencia del President de la Federació Catalana de Billar Xavier Fonellosa i del Director Esportiu Francisco Hernández quedant finalment qualificats els jugadors Lluis Gómez del Molins de Rei i Josep Torrent del Club Billar Alba.

En una final bastant rápida, finalment Lluis Gómez es va proclamar Campió de Catalunya.

Per diferencia de punts, Pau Bonet del Club Billar Monforte va ser tercer i Miquel Pérez del Club Billar Alba quart classificat.

Sense més incidents i després d’un breu parlament per part del President del Club , Miquel Pérez, es va produir l’entrega de premis i clausura de la competició.

CLASSIFICACIÓ FINAL