Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JESÚS LUQUE DEL C.B.VIC, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE TRES BANDAS DE 1a DIVISIÓJesús Luque Martínez campió de Catalunya de primera divisió de 3 bandes.

Aquest cap de setmana es va disputar la fase final del campionat de 1a divisió de 3 bandes en les instal·lacions del club billar de Mataró.
Després d'una primera jornada amb bon joc i molta esportivitat, només van quedar 8 jugadors per jugar els quarts de final el diumenge.
En quarts de final va haver-hi alguna sorpresa. El jugador de Mataró, Raúl Uceda, va guanyar a Ricard Villegas, que a la primera jornada havia obtingut el màxim de punts i la millor mitjana. Gran Torneig Ricard!
En semifinals Jesús Luque va guanyar a Raúl Uceda 35 a 24 a 31 entrades.
En l'altra semifinal Antonio Martínez Carrillo es va imposar a Joan Anton Font Giménez 35 a 25 en 39 entrades.
Els finalistes ens van regalar una gran final. Jesús va començar marcant diferències i tenia un bon avantatge sobre Antonio, però a la mitja part el resultat era de 18 a 18 en 19 entrades. Després de la pausa Antonio va fer diverses sèries i anava per davant en el marcador 20 a 28. Jesús va mantenir la calma i finalment va poder guanyar 35 a 30 a 31 entrades. Volem felicitar Jesús com gran campió i també a Antonio Martínez pel seu bon joc.

Volem donar les gràcies a la Federació Catalana i tots els socis que van ajudar en fer possible el torneig.
La temporada vinent més.
Bon estiu i moltes caramboles!