Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

MANUEL CUSINÉ DEL C.B.LLEIDA CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LA LLIURE DE 2a DIVISIÓ "A"Els dies 7 i 8 d’agost s’han celebrat al CB Tarragona les fases de Qualificació i Final del Campionat de Catalunya de la divisió 2a A de la modalitat de Lliure. A la fase de Qualificació han participat dotze jugadors, dels quals qualificaven sis per a la fase final, veient-se algunes partides amb un bon nivell, amb una tacada màxima de 61 punts realitzada per Bonaventura Mallol (CB Vic).

A aquesta fase de Qualificació hi ha assistit força públic, respectant-se les mesures de prevenció establertes per les autoritats.

Els jugadors classificats per a semifinals han estat Manel Cusiné (CB Lleida), Manuel Pérez (CB Llinars), Fco. Javier Guerra i Isidro Robledo (ambdós del CB Tarragona). Per a la final, s’han classificat Manel Cusiné i Manuel Pérez.

A la final, Manuel Pérez ha abandonat a l’entrada 17 per un problema de salut, amb el marcador 119 a 66 a favor del jugador del CB Lleida.

Volem agrair a tots els jugadors, col·laboradors i públic assistent el seu comportament durant els dos dies de competició.  

Enhorabona a tots els jugadors, i especialment al campió, Manel Cusiné.