Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ALBERT SEGURA CORRALES DEL C.B.VILANOVA CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 5 QUILLES


El passat cap de setmana es va desenvolupar al Club Billar Alba  el Campionat de Catalunya de 5 quilles.
Durant la jornada del dissabte matí i tarda es van desenvolupar les partides de qualificació dels grups, sempre amb un gran ambient competitiu i molt bon nivell de joc.
Sense cap altre incident es van qualificar per semifinals els jugadors Carlos Rojo i Pau Bonet del Club Billar Alba, Marco Forreiter del CB Molins i Albert Segura del CB Vilanova.
Diumenge matí es van desarrollar les dues semifinals, molt disputades. Per una part en el partit entre Forreiter i Bonet, Forreiter va començar molt fort guanyant amb contundència el primer set però Bonet es va imposar amb bon joc al segon. Forreiter, però, va guanyar els dos seguents passant ja a la final.
Pel que fa a la segona semifinal, Segura es va imposar en els dos primers sets amb seguretat. Rojo però va saber lluitar molt bé el tercer guayant-lo i finalment Segura va guanyar el quart i definitiu set per molt poc marge, només 3 punts i passant ja a la final.
A les 12 hores va començar la final entre Albert Segura i Marco Forreiter. una final que va ser extremadament disputada i d'un alt nivell de joc.
Els dos primers sets van ser un per cada jugador, amb unes diferències mínimes de puntuació. El tercer el va guanyar Forreiter amb més claredat però Segura li va tornar el joc i la diferència de punts al quart guanyant-lo.
Al darrer i definitiu set es va arribar a que els dos jugadors eren a menys de 12 punts de guanyar-lo, podent caure de qualsevol de les dues parts. Forreiter, a qui li mancaven 8 punts va jugar un doblet fent caure els 8 punts i en el darrer moment, mentre el públic ja aplaudia, la seva bola va retrucar anant a tirar la bitlla que quedava dempeus i donant-li els punts a Segura.
Aquest va acabar els restants a la seguent jugada proclamant-se brillant guanyador del Campionat.
Sense més incidències es va produir el discurs del President del CB Alba Miquel Pérez  i el del representant de la Federació Catalana, John Jairo Zuleta i l'entrega de premis.  RESULTATS