Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

EUGENIO SÁNCHEZ DEL C.B.MATARÓ CAMPIÓ DE CATALUÑA DE TRES BANDES 5a DIVISIÓEUGENIO SÁNCHEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 3 BANDES 5a DIVISIÓ

Els dies 9 i 10 d’octubre s’han celebrat al CB Canet les fases de Qualificació i Final del Campionat de Catalunya de la 5a divisió a la modalitat de 3 bandes. A la fase de Qualificació han participat 18 jugadors, dels quals qualificaven 8 per a la fase final, veient-se algunes partides amb un bon nivell, destacant la millor partida global entre Eugenio Sánchez i Dani Martínez (20 a 17 en 30 entrades), la millor mitjana particular de Xavi Roca (0,800) i la millor mitjana general de Francisco García (0,714).

Diumenge al matí, partides de quarts de final amb partides molt igualades. Els jugadors classificats per a semifinals han estat Francisco García Espigares (CB Sant Adrià), Eugenio Sánchez (CB Mataró), Julià Ibáñez (CB Sants), i Antonio García (CB Canet).

A semifinals, la sorpresa ha sigut que Antonio García ha eliminat a Francisco García, que havia estat intractable en totes les altres partides. Per la seva banda, Eugenio Sánchez ha guanyat a Julià Ibáñez.

A la final entre Antonio García i Eugenio Sánchez, s'ha arribat al descans amb el marcador igualat. En la segona meitat, Eugenio Sánchez ha estat més regular i s'ha emportat un merescut títol.

Volem agrair a tots els jugadors, col·laboradors i públic assistent el seu comportament durant els dos dies de competició.

Enhorabona a tots els jugadors, i especialment al campió, Eugenio Sánchez.