Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JUAN JOSÉ BARRIENTOS, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE QUADRE 71/2 D'HONORJUAN JOSÉ BARRIENTOS, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE QUADRE 71/2 D'HONOR

Aquest cap de setmana s'ha disputat, a les instal·lacions de la Secció de Billar de la Societat Coral Colon, la final de la divisió d’honor del Campionat de Catalunya de Quadre 71/2 de la temporada 2021-2022. En aquesta final han participat els 8 primers classificats del rànquing de la modalitat dividits en dos grups: 

Grupo A:

Carles Tuset (SB Foment Molins)

Josep Pallisa (CB 2000 Cerdanyola)

Joan Vidal (CB Tarragona)

Pere Arnau (CB Tarragona) 

Grup B:

Juan José Barrientos (CB 2000 Cerdanyola)

Valentí Vilalta (CB Sants)

Francesc Varela (CB Sants) 

El dissabte es van disputar els enfrontaments dels dos grups, classificant-se per les semifinals Tuset i Pallisa en el grup A, i Barrientos i Varela en el grup B. 

Diumenge al matí, en la primera semifinal es van enfrontar Tuset i Barrientos. El partit va estar molt disputat i no es va decidir fins al final, amb un resultat de 150-141 en 16 entrades pel Juan José Barrientos. L'altre semifinal va ser per Josep Pallisa, també del Cerdanyola, que va guanyar a Francesc Varela per 150-83 en 17 entrades. 

La final cerdanyolenca se l’ha emportat en Juan José Barrientos, que malgrat que l’ha costat una mica d’arrancar, ha acabat guanyant a Josep Pallisa per 150-125 en 13 entrades. Felicitats per tots dos. 

La cloenda del campionat ha comptat amb la presència d’en Jordi Oliver, vicepresident de la Federació Catalana de Billar, i de Lluís Figueras, president de la Societat Coral Colon, als que des de la Secció de Billar agraïm la seva assistència, així com la dels àrbitres que han col·laborat i el públic que ha seguit tot el desenvolupament de la final.