Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SERGIO MARTÍNEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA JUNIOR DE TRES BANDESFINAL TRES BANDES JÚNIOR temp. 2021/22

Una de les millors diades billarístiques que es poden gaudir són les de la competició dels juniors.

Aquests tres joves jugadors catalans ens van delitar amb el seu joc i la seva personalitat en el CB Vilanova i la Geltrú el dissabte 19 de febrer.

En la primera partida l’Aleix Arnau, del CB Tarragona i actual campió d’Espanya sub-15 de lliure, va sortir en tromba mantenint l’1 de mitjana fins el descans. Després d’aquest el Joel Sánchez, del CB 2000 Cerdanyola, va reaccionar, però ja no va ser a temps d’agafar a l’Aleix que va acabar les 25 caramboles en 43 entrades i una sèrie major de 6 caramboles.

Després del típic dinar de germanor entrava a la taula el Sergio Martínez, del BC Granollers i actual campió d’Espanya sub-25 de Tres Bandes.

El Joel va fer un bon partit aconseguint 14 caramboles en les 30 entrades en les que va acabar el Sergio i aconseguint ambdós fer una sèrie major de 5 caramboles.

Així doncs a la final estaven el Sergio i l’Aleix empatats a dos punts.

Aquí no va poder fer res el jove Aleix davant el joc contundent del Sergio que acabaria les 25 caramboles en 22 entrades i una fantàstica sèrie de 7 caramboles.

Desitgem a aquests tres magnífics jugadors tots el èxits billarístics que es mereixen, i ja no són joves promeses, sinó joves realitats